Testimonial

Cand fiica noastra ne-a anuntat ca vrea sa faca doua luni de stagiu in Isla de la Juventud - Cuba, in domeniul in care studiaza, am fost foarte ingrijorati, deoarece pentru noi era pentru prima data cand ea ar fi plecat departe de casa, singura, intr-o tara straina.

Insa cand procesul a demarat si am primit toate informatiile, ingrijorarea noastra s-a diminuat considerabil. Ajungand in Isla de la Juventud, fiica noastra a primit toata asistenta promisa de catre International Career Studies. A fost asteptata in Havana, intre avioane, dupa care a fost asteptata in Nueva Gerona si cazata. ICS a organizat ca totul sa se desfasoare cum trebuie.

Ca si parinti, suntem foarte multumiti de toata asistenta si suportul pe care fiica noastra le primeste pe parcursul stagiului, atat la Universitate, cat si in afara ei. Stim ca o echipa intreaga se ocupa si se implica ca ei sa-i fie bine, sa simta cat mai putin distanta de casa. In prima saptamana am vorbit cu Ben de cateva ori.

Orice parinte se ingrijoreaza pentru copilul lui, indiferent de varsta pe care o are, insa cu aceasta echipa nu exista nici urma de ingrijorare, deci ii recomand fara ezitare. Dealtfel ICS face preparativele pt. ca tatal Alexandrei sa petreaca ultima saptamana de stagiu acolo impreuna cu ea.

View in English
View in French